Laste ned musikk til din mobiltelefon

Har man en mobiltelefon, vil man gjerne ha gode hodetelefoner eller ørepropper til den. Når disse er i boks, må man finne ut av hvordan man legger inn musikk på mobilen.

Nå skal du vite at nedlasting av musikk fra nettet som oftest er illegalt, og i enkelte land kan du få besøk av politiet om du holder på med slikt. Tør du ta sjansen, kan du enten laste ned hele album fra ThePirateBay, eller skape deg en konto på VK.com, en russisk Facebook-kopi der man kan laste ned musikk og filmer helt fritt.

Det er dog mye bedre om du faktisk kjøper platene du vil ha på butikken og kopierer de over i mp3-format til datamaskinen før du legger dem over til mobilen. Da kan du faktisk si at du har betalt for musikken din. Det finnes mange programmer der ute som lar deg kopiere CD-skivene dine i mp3-format. Alternativt kan du kjøpe mp3-filer på Amazon, eller på den lovlige versjonen av Napster. Ja, du hørte riktig. Napster er tilbake i en lovlydig variant, der du betaler for hver mp3-fil du laster ned. Så er det bare å kjøre mp3-filene over til et minnekort du putter i telefonen.