Få tilbehør til Apple-produkter

Apple har flere produkter på markedet innen teknologi. Produktutvalget strekker seg fra den velkjente iPhone og iPad til både MacBooks og smartklokkene Apple Watch. Apple har lenge vært en del av menneskers hverdag og liv, og derfor finnes det også et stort utvalg av tilbehør til produktene for at du som forbruker skal kunne fremheve din personlige stil og skille deg ut fra mengden.

Lademuligheter

Med en strømadapter har du muligheten til å et iPhone-batteri 50 % på så kort som 30 minutter. Den kan også brukes for alle andre produkter som bruker en USB-C-port, som for eksempel HomePod mini eller iPad.

En ladehub gjør det også svært enkelt å lade dine enheter på en ryddig og organisert måte. Spesielt dersom du har flere enheter. Apples ladehuber er spesielt designet for at du skal kunne lade flere mobiler, nettbrett eller AirPods på samme tid, og passer like godt i stuen so på kontoret.

Ekstra beskyttelse

For å forlenge levetiden til produktene dine lønner det seg å bruke et deksel. Slik vil enheten din være beskyttet mot ytre påkjenninger. På nett finnes det en rekke alternativer, så du vil garantert finne noe som passer deg og dine behov.